FUSS - Új Dzsindzsa album és videoklipek!

A Dzsindzsa tagjai Hock Ernő (nagybőgő, basszusgitár), Weisz Gábor (Szaxofon), G. Szabó Hunor (dob). Az együttesről már több koncertfelvételt készítettünk, először amikor Senával és Mészáros Ádámmal, aztán mikor Dukay Barnabással és Meggyes Ádámmal léptek fel.

A mostani alkalom rendhagyó volt, mert az új albumuk felvétele alkalmával készítettünk videoklipeket nekik. A Fuss c. lemezt a KOMA Bázis színháztermében vették fel, két nap alatt.
Az új album bemutatója 2016. június 30-án, csütörtökön lesz a Kisüzemben!

A Sumanha c. szám klipjében 360 fokban körbe tudtok nézelődni a színpadon, a klip az oldal tetején van.

Az Intézetet egy snittben rögzítettük, vágás nélkül:

A Koma klipje eléggé pszichedelikusra sikerült:

A Pacsi pedig hagyományos klip lett:

A lemez további érdekessége, hogy az újonnan alakult PrePostRecords adta ki. A független kiadót Pap Dávid Tamás alapította, a budapesti underground szcénából jelentet meg, elsősorban jazz, freejazz, experimentális, elektronikus és szabad improvizációs zenéket. Korábbi interjúnkat Pap Dáviddal (ekkor még csak koncertszervező minőségében) itt olvashatjátok.

A Dzsindzsa lemez elérhető online itt!A lemeznek, illetve a kiadó többi online kiadványának sincs fix ára, hanem bízva a hallgatók támogatásában tetszőleges adományért cserébe, akár ingyenesen is letölthetők. És ha tetszett, a teljesen önerőből készült kiadványok utólag is támogathatók.

A videoklipekhez és az albumhoz a hangfelvételt Pap Dávid Tamás, a keverést Puha Szabolcs készítette. A videofelvétel Bordás Róbert, Kálmány Mátyás és Takács István Gábor munkája. A 360 fokos videót a Colloc készítette, Halász Júlia és Kálmán Mátyás.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.