Eljött a Ti időtök! Lezárult a Szimpla Lemming Program, szavazzatok!

zenekarok_cover_2

Szavazzatok a legjobbakra a Szimpla tehetségkutatójába bejutott 15 zenekar közül!

Idén 135 zenekar jelentkezett a harmadik Szimpla Lemming Programra, amely a tehetségkutatás helyett inkább a tehetség-gondozásra próbálta a hangsúlyt fektetni.

A bejutott 15 csapat egy hónapig gazdagította a Szimpla Kert zenei programját, ahol minden zenekarról készült videófelvétel is. Nézzétek meg a videókat és szavazzatok a nektek legjobban tetszőkre! Szavazni május 17-e éjfélig lehet!

Úgy választottuk ki a zenekarokat, hogy a koncerteknek legyen saját íze és lehetőleg ne az ú.n. kereskedelmi szempontoknak vagy a zeneiparnak akarjanak megfelelni, hanem saját maguknak, annak amit a fejükbe vettek. Így aztán volt minden a Szimpla Kertben ami valamilyen szempontból meghökkentő. Doom-jazz, költészet, horror filmzene, stb.

Május 20-án 18 órakor lesz a Lemming Gála, ahol kiosztásra kerülnek a díjak, mint például koncert Berlinben, az A38-on, Demófelvétel, Ezer Kolibri film stb. Ezeket a szervezők igyekeznek nem elsősorban rangsorolással kiosztani, hanem az a fő szempontjuk, hogy melyik lehetőség jön most a legjobban egy adott zenekarnak.

Eljött tehát az idő, hogy Ti, az internet is ítéletet mondjon. A díjak felosztásánál mindenképpen figyelembe fogjuk venni szavazataitokat, tehát nyomjátok a jó pontokat kedvenc zenekaraitoknak! Itt találjátok az összes videót és a Tilos Rádiós adásokat. Tiétek a terep!

// ]]>

Minden szerdán a Tilos Rádió szikvíz c. műsorában beszélgettek a szervezők a zenekarokkal. A beszélgetéseket itt lehet meghallgatni:

Innergarden, Ethnofil, Deley a TILOS Rádióban

Bánfalvi Eszter Kvartett, Babra, The Best Bad Trip a TILOS Rádióban

Sickpicnic, Hoppál Mihály Band, Feelan'trope a TILOS Rádióban

Szöveg: Szimpla Music Production, Molnár Bence és Latorczai Balázs
Video: Todoroff Lázár, Craig Hull
Keverés: Krolikowski Dávid
Hangfelvétel: Kovács Mihály

https://www.facebook.com/szimplamusic

 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.